Difference between revisions of "Evga 8600gts"

From LinuxMCE
Jump to: navigation, search
(New page: Category: Hardware Category: Graphic Cards Image:evga8600gts.jpg '''Card documentation'''<br> [http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=256-P2-N761-AR&family=GeForce%208...)
 
Line 4: Line 4:
 
[[Image:evga8600gts.jpg]]
 
[[Image:evga8600gts.jpg]]
  
'''Card documentation'''<br>
+
== Card documentation ==
  
 
[http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=256-P2-N761-AR&family=GeForce%208%20Series%20Family EVGA Product Page]
 
[http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=256-P2-N761-AR&family=GeForce%208%20Series%20Family EVGA Product Page]
Line 12: Line 12:
 
== Status ==
 
== Status ==
 
This card is confirmed to work with UI2 w/alpha blending after [http://wiki.linuxmce.org/index.php/Display_Drivers installing the latest drivers.]
 
This card is confirmed to work with UI2 w/alpha blending after [http://wiki.linuxmce.org/index.php/Display_Drivers installing the latest drivers.]
 
  
 
Beware, the card wouldn't project a video signal after installing the new drivers when using a DVI->VGA adapter.  Even after pressing 1 and 2 to switch the video output for the AVWizard, it wouldn't project a signal.  S-video and DVI->HDMI cable both worked fine though.   
 
Beware, the card wouldn't project a video signal after installing the new drivers when using a DVI->VGA adapter.  Even after pressing 1 and 2 to switch the video output for the AVWizard, it wouldn't project a signal.  S-video and DVI->HDMI cable both worked fine though.   
 
  
 
Still tweaking settings, will update if necessary.
 
Still tweaking settings, will update if necessary.

Revision as of 16:03, 18 June 2008

Evga8600gts.jpg

Card documentation

EVGA Product Page

EVGA Product specs pdf sheet

Status

This card is confirmed to work with UI2 w/alpha blending after installing the latest drivers.

Beware, the card wouldn't project a video signal after installing the new drivers when using a DVI->VGA adapter. Even after pressing 1 and 2 to switch the video output for the AVWizard, it wouldn't project a signal. S-video and DVI->HDMI cable both worked fine though.

Still tweaking settings, will update if necessary.